Ko nerunāt pirmajā randiņā?

Pirmais randiņš ir ļoti saviļņojošs notikums. Mēs neesam satikuši nevienu meiteni, kas nebūtu uztraukusies pirms šāda svarīga pasākuma, jo šīs vēl nav attiecības, bet ir tikai cerības. No pirmās tikšanās ir atkarīgs, vai būsiet kopā vai nē. Šādā stāvoklī viegli nokļūdīties un sarunāt muļķības. Lai tev būtu vieglāk, mēs esam savākuši septiņus izplatītākos sarunu tematus, no kuriem vajadzētu izvairīties pirmajā randiņā. Lasi un neatkārto šīs kļūdas.

Mazāk negatīva

Centies būt optimiste vismaz šajā vakarā, bet, protams, labāk būt optimistei arī dzīvē kopumā. Negatīvas emocijas nogalina ne tikai labu garastāvokli, bet arī tos pašus tauriņus, kas griežas vēderā, kad esi iemīlējusies. Jautra, pozitīva saruna uzlabos abiem garastāvokli. Un tas ir tieši tas, kas pirmajā randiņā ir vajadzīgs.

Nepatīkamas situācijas ģimenē vai ar draugiem

Atstāsim stāstus par draugiem un radiem citām reizēm. Nav nepieciešams stāstīt, kādas sliktas attiecības ir tavas draudzenes un viņa māsīcas starpā. Tā ir privāta informācija. Vienkārši iedomājies sevi viņa vietā. Vai tev būtu interesanti un patīkami ko tādu klausīties?

Nauda

Nestāsti viņam, cik tev izdevās nopelnīt pagājušajā vasarā vai arī cik pelna tavi vecāki. Pirmā randiņa zelta likums - nauda nav tēma, ko apspriest šādās tikšanās reizēs.

Tavas psiholoģiskās problēmas

Mēs esam tikai par to, ka šo nevajag šīs problēmas turēt sevī. Ar tām ir jāstrādā, bet pirmais randiņš tam tiešām nav piemērots. Tev būs vieglāk par savām psiholoģiskajām problēmām viņam izstāstīt, kad kļūsiet tuvāki, iepazīsiet viens otru labāk.

Provocējoši jautājumi

Politika, vēsture, pēdējais neviennozīmīgais notikums tavā skolā vai darbā u.t.t. Nekad nerunā par to pirmajā randiņā. Vispirms tev labi jāiepazīst savs sarunas partneris. Savādāk pirmais randiņš var pārvērsties par strīdu, ja jūsu viedokļi kaut kādu iemeslu dēļ nesakritīs.

Tavi bijušie

Nē, nē un vēlreiz nē. Mums ir pilnīgi vienalga, ka tu tikko pārdzīvoji sāpīgu šķiršanos vai šodien ir tieši tā pati diena, kurā tu divus gadus atpakaļ izšķīries. Pirmajā randiņā taviem bijušajiem vietas nav. Tas nav apspriežams. Savādāk viņš var padomāt, ka tevi vēl joprojām kaut kas saista ar tavu bijušo.

Sekss

Protams, par šo vajag parunāt, bet tikai ne pirmajā randiņā. Tas ir tikai tāpēc, ka ne katrs ir gatavs to brīvi apspriest. Tu tak nevēlies, lai viņš justos neērti. Atliec šo sarunu līdz tam laikam, kad domāsiet par nākamo soli.

Lietošanas noteikumi | Administrācija | Biežāk uzdotie jautājumi