Vai ir vērts iepazīties internetā?

Iepazīšanās internetā daudziem šķiet ļoti laba doma, bet daudziem pilnīgi nepieņemama. Mums tā šķiet vislabākā. Kāpēc? Sekojošu iemesu dēļ.

Mēs dzīvojam informācijas laikmetā, kad dzīve notiek zibenīgi. Tik daudz ziņu, informācijas, tas viss mainās vai ik minūti - mēs esam aizņemti ar to, kas notiek visapkārt, un mums ir ļoti straujš dzīves temps. Daudz straujāks, kā tas bija pāris gadus vai gadu desmitus atpakaļ. Mēs taču šodien pamatā vairs nepārvietojamies ar zirgu, lai aizbrauktu uz veikalu, bet braucam ar automašīnu, tad kāpēc gan rīkoties ar iepazīšanos tāpat kā to darīja daudzus gadus atpakaļ? Protams, ka tas nav nepieciešams un tieši tādēļ mums talkā nāk modernās tehnikas, lai nodrošinātu cilvēku iespējas iepazīties straujāk un atbilstoši savām interesēm.

Iedomājies, cik laika tu iztērētu, tiekoties ar daudziem partneriem, lai uzzinātu, ka tev nepatīk tas, ar ko viņš nodarbojas, vai kā viņš izskatās vai vēl kaut ko, piemēram, cilvēka garumu, svaru, vai viņam ir bērni, par viņa hobijiem u.t.t. Šodien to var ērti uzzināt no anketas, ja cilvēks to ir godīgi aizpildījis. Tādā veidā var atsvabināt sevi no nevajadzīgas laika tērēšanas, tiekoties ar tiem, kas tev neinteresē.

Ietaupītajā laikā vari sazināties ar sev tīkamu personu - vīrieti vai sievieti, noskaidrojot sev interesējošās lietas, un tikai pēc tam var doties uz satikšanos, lai noskaidrotu, kā persona uzvedas dzīvē, kā smaržo u.t.t.

Ir daudz un dažādi iepazīšanās servisi, piemēram - viens no senākajiem Latvijas iepazīšanās portāliem - kisa.lv, tāpat starptautiskie iepazīšanās servisi, kā Tinder u.c.

Netērē savu laiku, izmanto iepazīšanās saitus onlainā. Iepazīšanās portālā tu varēsi atrast sev interesējošo cilvēku, iepazīties tuvāk, veidot ģimeni, audzināt kopīgos bērnus un vecumdienās varēsi pateikties iepazīšanās portāliem, kas saveda jūs kopā.

Regels | Administratie | Veel gestelde vragen